Consulten

Afspraken

Voor het maken van een afspraak: telefoonnummer 071 5130053 (op maandag- dinsdag- en woensdagochtend is doorgaans de secretaresse aanwezig). U kunt ook een e-mail sturen naar: praktijkog@live.nl

De praktijk is een samenwerkingsverband met Dr. J.M.A. Mens, arts voor orthopedische geneeskunde (lid VAOG) en musculoskeletaal arts (lid NVAMG).

Een verwijzing van de huisarts is voor de vergoeding niet nodig. Wel kan het zinvol zijn de huisarts vooraf om advies te vragen en te horen of die een consult zinvol acht.

Tarieven

  • Eerste consult: 90 euro
  • Vervolgconsult: 60 euro
  • Voor een eerste consult worden 30 minuten gereserveerd, voor een vervolgconsult 15 minuten
  • Eerste consult rug-, heup- of bekkenklachten (45 minuten): 110 euro
  • Vervolgconsult rug-, heup- of bekkenklachten (30 minuten): 80 euro
  • Telefonisch consult (tot 10 minuten): kosteloos

Vergoeding (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend)

Voor een overzicht kunt u

hier klikken

Zoals te zien in het overzicht is bij een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering; de nota wordt door u aan de arts voldaan en door uzelf bij de verzekeringsmaatschappij gedeclareerd. Meestal krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed (er wordt door de verzekeraar een maximumbedrag per dag en per jaar gehanteerd).

Wanneer u zekerheid wilt over de vergoeding wordt u aangeraden om vooraf bij de verzekeraar te informeren. Als er een toezegging wordt gedaan kunt u die het best per e-mail of brief laten bevestigen.

Regelmatig wordt een onderzoek met echoscopie gedaan; hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Ook indien tijdens het consult wordt behandeld met het toedienen van een lokale injectie zijn er voor u geen extra kosten.

Wel kan deze verrichting bij een aantal verzekeraars rechtstreeks door ons worden gedeclareerd. Deze behandeling wordt betaald uit het basispakket huisartsenzorg; het bedrag gaat dus niet af van uw eigen risico. Als uw zorgverzekeraar de behandeling met een injectie niet aan ons vergoedt hoeft u niet extra te betalen voor de behandeling met een injectie. U betaalt dus voor de gereserveerde tijd/ het consult (diagnostiek en advies).

De kosten voor eventueel voorgeschreven medicatie (waaronder ook injectievloeistof) zijn in principe niet inbegrepen in de consultkosten. Voor injectievloeistof wordt, net als voor andere medicatie, een recept uitgeschreven. Wel is er injectievloeistof op de praktijk aanwezig zodat er eventueel meteen een behandeling mogelijk is en u niet eerst naar de apotheek hoeft.

Gegevens die op de nota staan: BIG nr: 19021927901; AGB-code zorgverlener: 84-022583; AGB-code praktijk: 84-053078; KvK: 27343213

Routebeschrijving: Gezondheidscentrum Vondellaan, Vondellaan 35Ac, 2332 AA Leiden

Parkeren:

Ondanks de bordjes met 'eigen terrein' is op het parkeerterrein, net als op de Vondellaan zelf, betaald parkeren van kracht: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan op de Vondellaan, ca 10 meter rechts van de inrit. Voor de app: de parkeerzone is 7202.

Voor een plattegrond en/of reisadvies van Google Maps kunt u hier klikken.

Vanuit Leiden en Oegstgeest: De Vondellaan is de dichtst bij het spoorviaduct gelegen zijstraat van de Plesmanlaan (afslag Lage Mors, bij de Shell-benzinepomp), aan de westkant (zeezijde) van het spoorviaduct . Op de Vondellaan ziet u 100 m verder aan uw linkerhand de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Hier is het betaald parkeren: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. Voor de app: de parkeerzone is 7202.

Vanuit richting Amsterdam, Den Haag, A44: Neem vanuit de richting Amsterdam (A4), net voorbij afrit Hoofddorp, de A44 (Sassenheim, Leiden-West). Vanaf A44: Afrit 8 ( aan het eind linksaf richting Leiden). Na ca 800 meter, bij de 4de stoplichten, rechtsaf, afslag Lage Mors (rechts naast deze stoplichten is een Shell-benzinepomp, niet te verwarren met de eerdere Shell-pomp aan uw linkerhand). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Hier is het betaald parkeren: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. Voor de app: de parkeerzone is 7202.

Vanuit richting Rotterdam, A4: Vanaf A4: Afrit 7 (Leiden/ Zoeterwoude-dorp). Volg nu de N206 (richting Voorschoten en even later rechtsaf naar Katwijk, de Churchillaan). In het verlengde van de Churchilllaan komt u op de doctor Lelylaan. Aan het eind, bij een T-splitsing met verkeerslichten, gaat u naar rechts, bij de volgende verkeerslichten weer naar rechts (Plesmanlaan). U gaat nu richting Centrum Leiden en na 500 meter ziet u aan de rechterhand een Shell-benzinepomp; 20 m verder gaat u rechtsaf (afslag Lage Mors). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Hier is het betaald parkeren: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. Voor de app: de parkeerzone is 7202.

Vanaf Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg: Volg de N206 naar Leiden. Onder de A44 door en dan borden Leiden centrum volgen.Na ca 800 meter, bij de 3de stoplichten, rechtsaf, afslag Lage Mors (rechts naast deze stoplichten is een Shell-benzinepomp). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Hier is het betaald parkeren: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. Voor de app: de parkeerzone is 7202.

Vanuit richting Utrecht: A12 richting Den Haag. Neem afrit 12a (Leiden/ Bodegraven / N 11). Volg de N11 helemaal. Bij Leiden gaat u op deze N11 onder de A4 door. Aan het einde (na 21 km op de N11) is een T-splitsing met verkeerslichten. Daar linksaf de snelweg op, en er vrijwel meteen weer af richting Leiden. Volg nu de N206 (richting Voorschoten en even later rechtsaf naar Katwijk, de Churchillaan). In het verlengde van de Churchilllaan komt u op de doctor Lelylaan. Aan het eind, een T-splitsing met verkeerslichten, gaat u naar rechts, bij de volgende verkeerslichten weer naar rechts (Plesmanlaan). U gaat nu richting Centrum Leiden en na 500 meter ziet u aan de rechterhand een Shell-benzinepomp; 20 m verder gaat u rechtsaf (afslag Lage Mors). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Hier is het betaald parkeren: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. Voor de app: de parkeerzone is 7202.

Openbaar vervoer: Vanaf het NS-station Leiden Centraal is het 900 meter lopen. Verlaat het station aan de voorzijde (aan de zijde van perron 1). Ga rechtsaf. Loop door tot u bij de Plesmanlaan komt, steek deze over bij het stoplicht en ga dan naar rechts onder het spoor door. De eerste straat links is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de schaatshal. Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a).

Buslijn 1 stopt op 1 minuut lopen van het gezondheidscentrum: halte Gerard Brandtstraat.

Voor een reisadvies van de website 9292.nl kunt u hier klikken.

Klachtenprocedure:

De praktijk is aangesloten bij de klachtenservice van de NVAMG (Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde). Voor de patiŽntenfolder kunt u

hier klikken


░