Consulten

Spreekuur

In Amsterdam is er 1 dag per week spreekuur, doorgaans op vrijdag.

Voor het maken van een afspraak in Amsterdam: 020-4002066 (inspreken van het antwoordapparaat, dit wordt vrijwel dagelijks afgeluisterd; u wordt dan -uiterlijk binnen 2 werkdagen- terug gebeld). Bij storing kunt u een boodschap of terugbelverzoek doorgeven aan de secretaresse in Leiden. De secretaresse beschikt niet over de agenda van Amsterdam.

Voor het maken van een afspraak in Leiden: telefoonnummer 071-5130053 (hier is meestal op maandag, dinsdag en woensdag de secretaresse aanwezig)

De praktijk in Leiden is een samenwerkingsverband met Dr. J.M.A. Mens, arts voor orthopedische geneeskunde en MSK-arts (lid VAOG en NVAMG).

Tarieven

  • Eerste consult: 85 euro
  • Eerste consult bij pijn in lies, heup, onderrug en/ of stuit: 95 euro
  • Vervolgconsult: 55 euro
  • Voor een eerste consult worden 30 minuten gereserveerd, voor een vervolgconsult 15 minuten; voor een eerste consult bij pijn in lies, heup, onderrug en/ of stuit 45 minuten.

Vergoeding (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend)

Voor een overzicht kunt u

hier klikken

Zoals te zien in het overzicht is bij een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering; de nota wordt door u aan de arts voldaan en door uzelf bij de verzekeringsmaatschappij gedeclareerd. Meestal krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed.

Niet door alle verzekeraars wordt er vergoed uit de aanvullende verzekering. Wanneer u vooraf duidelijkheid wilt over de vergoeding wordt u aangeraden om vooraf bij de verzekeraar te informeren. Als er een toezegging wordt gedaan kunt u die het best per mail of brief laten bevestigen.

Regelmatig wordt een onderzoek met echoscopie gedaan; hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Vaak wordt een lokale injectie toegediend. Ook voor deze behandeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bij een aantal verzekeraars kan deze verrichting wel rechtstreeks door ons worden gedeclareerd. Deze behandeling wordt betaald uit het basispakket huisartsenzorg en het bedrag gaat dus niet af van uw eigen risico. Als uw zorgverzekeraar het geven van de injectie niet aan ons vergoedt hoeft u niets extra te betalen voor de behandeling met een injectie. U betaalt wel het consult (kosten voor anamnese, lichamelijk onderzoek en evt. krachtmetingen).

De kosten voor eventueel voorgeschreven medicatie (waaronder ook injectievloeistof) zijn in principe niet inbegrepen in de consultkosten. Voor injectievloeistof wordt, net als voor andere medicatie, een recept uitgeschreven. Wel is er injectievloeistof op de praktijk aanwezig zodat er eventueel meteen een behandeling mogelijk is en u niet eerst naar de apotheek hoeft.

Gegevens die op de nota staan: BIG nr: 19021927901; AGB-code zorgverlener: 84-022583; AGB-code praktijk 1: 84-053078; KvK: 27343213; AGB-code praktijk 2: 84-053144; KvK: 34338279

Routebeschrijving naar de praktijk in Leiden, Vondellaan 35Ac, 2332 AA

Voor een plattegrond en/of reisadvies van Google Maps kunt u hier klikken.

Vanuit Leiden en Oegstgeest: De Vondellaan is de dichtst bij het spoorviaduct gelegen zijstraat van de Plesmanlaan (afslag Lage Mors, bij de Shell-benzinepomp), aan de westkant (zeezijde) van het spoorviaduct . Op de Vondellaan ziet u 100 m verder aan uw linkerhand de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Vanaf 1 november 2016 is betaald parkeren van kracht: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. U kunt zonder aan te bellen naar binnen gaan. Als u voor het eerst komt kunt u zich melden bij de secretaresse: eerste deur rechts en meteen links. .

Vanuit richting Amsterdam, Den Haag, A44: Neem vanuit de richting Amsterdam (A4), net voorbij afrit Hoofddorp, de A44 (Sassenheim, Leiden-West). Vanaf A44: Afrit 8 ( aan het eind linksaf richting Leiden). Na ca 800 meter, bij de 4de stoplichten, rechtsaf, afslag Lage Mors (rechts naast deze stoplichten is een Shell-benzinepomp, niet te verwarren met de eerdere Shell-pomp aan uw linkerhand). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Vanaf 1 november 2016 is betaald parkeren van kracht: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. U kunt zonder aan te bellen naar binnen gaan. Als u voor het eerst komt kunt u zich melden bij de secretaresse: eerste deur rechts en meteen links.

Vanuit richting Rotterdam, A4: Vanaf A4: Afrit 7 (Leiden/ Zoeterwoude-dorp). Volg nu de N206 (richting Voorschoten en even later rechtsaf naar Katwijk, de Churchillaan). In het verlengde van de Churchilllaan komt u op de doctor Lelylaan. Aan het eind, bij een T-splitsing met verkeerslichten, gaat u naar rechts, bij de volgende verkeerslichten weer naar rechts (Plesmanlaan). U gaat nu richting Centrum Leiden en na 500 meter ziet u aan de rechterhand een Shell-benzinepomp; 20 m verder gaat u rechtsaf (afslag Lage Mors). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Vanaf 1 november 2016 is betaald parkeren van kracht: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. U kunt zonder aan te bellen naar binnen gaan. Als u voor het eerst komt kunt u zich melden bij de secretaresse: eerste deur rechts en meteen links.

Vanaf Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg: Volg de N206 naar Leiden. Onder de A44 door en dan borden Leiden centrum volgen.Na ca 800 meter, bij de 3de stoplichten, rechtsaf, afslag Lage Mors (rechts naast deze stoplichten is een Shell-benzinepomp). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Vanaf 1 november 2016 is betaald parkeren van kracht: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. U kunt zonder aan te bellen naar binnen gaan. Als u voor het eerst komt kunt u zich melden bij de secretaresse: eerste deur rechts en meteen links.

Vanuit richting Utrecht: A12 richting Den Haag. Neem afrit 12a (Leiden/ Bodegraven / N 11). Volg de N11 helemaal. Bij Leiden gaat u op deze N11 onder de A4 door. Aan het einde (na 21 km op de N11) is een T-splitsing met verkeerslichten. Daar linksaf de snelweg op, en er vrijwel meteen weer af richting Leiden. Volg nu de N206 (richting Voorschoten en even later rechtsaf naar Katwijk, de Churchillaan). In het verlengde van de Churchilllaan komt u op de doctor Lelylaan. Aan het eind, een T-splitsing met verkeerslichten, gaat u naar rechts, bij de volgende verkeerslichten weer naar rechts (Plesmanlaan). U gaat nu richting Centrum Leiden en na 500 meter ziet u aan de rechterhand een Shell-benzinepomp; 20 m verder gaat u rechtsaf (afslag Lage Mors). Deze weg is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de ijsbaan (schaatshal). Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). Op het parkeerterrein voor de ingang is meestal voldoende mogelijkheid om te parkeren. Vanaf 1 november 2016 is betaald parkeren van kracht: voor de eerste 2 uur is het tarief in deze zone 10 cent per uur. De dichtsbijzijnde parkeermeter treft u aan ca 10 meter rechts van de inrit van het parkeerterrein. U kunt zonder aan te bellen naar binnen gaan. Als u voor het eerst komt kunt u zich melden bij de secretaresse: eerste deur rechts en meteen links.

Openbaar vervoer: Vanaf het NS-station Leiden Centraal is het 900 meter lopen. Verlaat het station aan de voorzijde (aan de zijde van perron 1). Ga rechtsaf. Loop door tot u bij de Plesmanlaan komt, steek deze over bij het stoplicht en ga dan naar rechts onder het spoor door. De eerste straat links is de Vondellaan. Aan de linkerhand ziet u 100 m verder de schaatshal. Het volgende gebouw is het gezondheidscentrum (huisnummer 35a). U kunt zonder aan te bellen naar binnen gaan. Als u voor het eerst komt kunt u zich melden bij de secretaresse: eerste deur rechts en meteen links.

Buslijn 1 stopt op 1 minuut lopen van het gezondheidscentrum: halte Gerard Brandtstraat.

Voor een reisadvies van de website 9292.nl kunt u hier klikken.

Routebeschrijving naar de praktijk in Amsterdam, Niftrikhof 20, 1106 SB

Voor een plattegrond en/of reisadvies van Google Maps kunt u hier klikken.

Openbaar vervoer: Reis met metro, lijn 50 of 54, of de trein naar station Holendrecht. Het gezondheidscentrum Holendrecht is gelegen op ca 200 m lopen van metro- en NS-station Holendrecht/AMC. U moet het perron niet aan de AMC-kant verlaten. Neem vanaf het metro-perron uitgang "Nigtevechthof" en ga beneden bij de uitgang van het metrostation naar rechts. Indien u per trein komt neemt u uitgang "Woonwijk/Kantoren" en gaat naar rechts.

Dan ziet u aan uw linker zijde het voormalige gezondheidscentrum (grijs gebouw). Hier gaat u op de Nigtevechthof naar rechts en met de bebouwing mee naar links. Dan ziet u het gebouw de Drecht (met grote letters op het gebouw aangegeven). Als u de ingang en de uitbouw voorbij loopt vindt u de apotheek en het gezondheidscentrum. Als u binnenkomt hoeft u zich niet te melden aan de balie; aan uw rechter zijde is de wachtkamer. Wanneer u te laat bent meldt u zich dan s.v.p. door even te bellen naar 020-4002066

U kunt ook met de bus reizen: lijn 45, 47 of 355, halte Holendrechtplein. De trap af naar het winkelcentrum en dan naar links, het fietspad oversteken en naar rechts. U ziet dan aan uw linker zijde de apotheek met rechts daarvan de ingang van het gezondheidscentrum. Als u binnenkomt hoeft u zich niet te melden aan de balie; aan uw rechter zijde is de wachtkamer. Wanneer u te laat bent meldt u zich dan s.v.p. door even te bellen naar 020-4002066

Voor een reisadvies van de website 9292.nl kunt u hier klikken.

Met de auto, vanaf A9 / A2: Neem afslag AMC. Niet het AMC-terrein oprijden, maar de Meibergdreef volgen richting Holendrecht. Ca 10 m voorbij het viaduct van de metro/ spoorlijn links afslaan (= de Nieuwegeinlaan), en meteen ca 5 m verder rechtsaf; dit is de Niftrikhof en u ziet het gebouw de Drecht. Als u de ingang en de uitbouw van gebouw de Drecht voorbij rijdt ziet u aan uw linkerhand de apotheek en rechts daarvan het gezondheidscentrum. U kunt met een parkeerschijf 2 uur parkeren op de Niftrikhof. Als u binnenkomt hoeft u zich niet te melden aan de balie; aan uw rechter zijde is de wachtkamer. Wanneer u te laat bent meldt u zich dan s.v.p. door even te bellen naar 020-4002066

Klachtenprocedure:

De praktijk is aangesloten bij de klachtenservice van de NVAMG (Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde). Voor de patiŽntenfolder kunt u

hier klikken


░